Årsmøte og seminar 2021

ÅRSMØTE 2021

Årsmøtet i NRF vil i 2021 avholdes den 1. juni. Dersom smittesituasjonen tillater det, vil årsmøtet avholdes på Gaustad i Oslo, med digital deltagelse for de som ønsker det. Dersom smittevernreglene skjerpes inn, vil årsmøtet avholdes som et rent digitalt møte.

SEMINAR

Den 1. juni vil vi også avholde et heldags-seminar med tema knyttet til kvalitetssikring av rettsmedisinske tjenester. Representant fra Helsedirektoratet vil redegjøre for rapporten «Utredning av status og tiltak for å sikre kvalitet, rekruttering og tilgang på rettsmedisinsk kompetanse i Norge» som ble skrevet på oppdrag fra HOD. Deretter vil det bli innlegg med hovedfokus på klinisk rettsmedisin, hvor utfordringer og visjoner vil bli diskutert. Det vil også bli et separat tema om «shaken baby syndrom» hvor blant annet representanter fra Riksadvokaten og Den rettsmedisinske kommisjon vil delta. Seminaret vil avsluttes med rettspsykiatri og de nye tilregnelighetsreglene.

Dersom smittesituasjonen tillater det, vil seminaret, som årsmøtet, avholdes på Gaustad i Oslo, med digital deltagelse for de som ønsker det. Dersom smittevernreglene skjerpes inn, vil seminaret avholdes rent digitalt.